Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Dembele: Het is heel comfortabel om met Messi te spelen

Ousmane Dembele is een belangrijke speler geworden sinds hij het goedkope voetbalshirts van Barcelona begon te dragen in augustus 2017. Zijn samenwerking met de absolute ke van dit team, Lionel Messi, is zeer stilzwijgend. Ze hebben dit seizoen 43 doelpunten gedeeld in alle competities.

Het is duidelijk dat de prestaties van Dembele het verlies veroorzaakt door het vertrek van Neymar volledig hebben opgevuld. En de aanvaller denkt dat spelen met Messi heel comfortabel is en Messi voetbal makkelijker maakt. Deze twee mensen vullen elkaar aan, zelfs hun Barcelona shirt zijn complementair: Messi draagt goedkope voetbalshirts nummer 10 en Dembele draagt goedkope voetbalshirts nummer 11.

Dembele zei tegen de website van Barca: "Als Messi op het veld staat, zal hij het spel gemakkelijker maken voor een aanvaller, omdat de tegenstanders meer aandacht aan hem zullen besteden, dan zal ik meer kansen hebben om te scoren."

+ نوشته شده در  سه شنبه 30 بهمن 1397ساعت 13:29  توسط yidao liu 

Barcelona heeft de bereidheid om in het buitenland te spelen

La Liga is de beroemdste competitie ter wereld en heeft veel prestigieuze voetbalclubs gecreëerd. De verkoop van de goedkope voetbalshirts van deze clubs is redelijk goed. Gedurende zoveel jaren is deze competitie alleen wedstrijden in Spanje gespeeld, hoewel deze in veel andere landen enorm populair is geworden.

Onlangs heeft de visie van de president van Barcelona, Josep Bartomeu, de wensen van alle La Liga-clubs weerspiegeld. Hij wil zijn spelers van het dragen van Barcelona shirt meenemen om drie wedstrijden in het buitenland te spelen - één in Amerika, één in het Midden-Oosten en één in Azië. Zijn aanvraag is echter niet goedgekeurd door de Spaanse voetbalbond.

In feite zijn andere La Liga-clubs ook bereid om in het buitenland te spelen. Omdat het niet alleen respect toont voor hun fans, maar ook grote voordelen biedt, zoals marketingcontracten, plus de verkoop van stoelen en suitepakketten.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 25 بهمن 1397ساعت 15:11  توسط yidao liu 

Manchester United heeft zich gevormd als een leger

Sinds Solskjaer Manchester United heeft overgenomen, dit veteraanenteam met beroemd rood goedkope voetbalshirts is weer tot leven gekomen. Ze hebben negen van de afgelopen 10 wedstrijden onder Solskjaer gewonnen. De interim-manager heeft dit team met zijn magische kracht van een los zand in een leger veranderd.

Maar er zijn enkele factoren in zijn magie die we moeten weten. Ten eerste was hij een speler die het Manchester United shirt droeg. Hij weet wat de spelers denken en wat ze nodig hebben. Ten tweede was hij, sinds hij met pensioen was, assistent-coach geworden bij Manchester United. Hij kent de competitie en de club echt van binnen en van buiten.

Daarom zei Jesse Lingard van het dragen van No.14 Manchester United goedkope voetbalshirts: "Solskjaer heeft de oude school Manchester United teruggebracht. Hij vertelde ons dat er grote verwachtingen en druk zijn bij deze club, maar we moeten ermee omgaan en spelen als een echte United Team. "

+ نوشته شده در  جمعه 19 بهمن 1397ساعت 14:17  توسط yidao liu 

Wat bracht Solsjkaer naar Manchester United?

Hoewel Manchester United-spelers nog steeds dezelfde goedkope voetbalshirts dragen als in het verleden, lijkt dit team een heel ander team te zijn. Onder leiding van interim-manager Solsjkaer wonnen ze acht opeenvolgende wedstrijden. En ze stonden zesde in de Premier League, slechts drie punten achter de vierde geplaatste Chelsea in de tafel.

Wat bracht Solsjkaer naar Manchester United? Hij nam de baan van de ontslagen Jose Mourinho in december over en werd de interim-manager. Daaa waren de spelers in de Manchester United shirt als bevrijd. Ze zijn actiever en zelfverzekerder op het veld.

Buley-baas Sean Dyche zei na een bezoek aan de Manchester United-club: "Na de komst van Solsjkaer heeft hij geen enorme tactische veranderingen in het team aangebracht, hij heeft de groep net op zijn eigen manier een ander gevoel gegeven."

+ نوشته شده در  پنجشنبه 11 بهمن 1397ساعت 11:07  توسط yidao liu